Dnes: 8:00 – 22:00
- Pondělí: 7:00 – 22:00
- Úterý: 7:00 – 22:00
- Středa: 7:00 – 22:00
- Čtvrtek: 7:00 – 22:00
- Pátek: 7:00 – 22:00
- Sobota: 8:00 – 22:00
- Neděle: 8:00 – 22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Sobota 1.6.2024
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - KFC – Košťálovo smažené kuře Smažené kuře, zelený chřest, bramborové noky, hrášek a veloute z popcornu320 Kč
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - Zelený chřest v pivním těstíčku, holandská omáčka, kaviár ze pstruha165 Kč
-
Bramboračka s houbami65 Kč
-
Králičí vývar s pečenou zeleninou a kapáním65 Kč
-
1. Hovězí guláš, houskové knedlíky, cibulka190 Kč
-
2. Šunkofleky s cibulovou omáčkou, salát s nakládanou cibulkou180 Kč
-
3. Vegetariánský burger s marinovaným tofu a okurkou, mrkví, koriandrem a cizrnovou majonézou, hranolky200 Kč
-
4. Pečený sumeček, rizoto, nakládaný fenykl a ředkvičky v pomeranči240 Kč
-
5. Hovězí roštěná s grilovanou zeleninou a bordeaux omáčkou280 Kč
-
6. Jahodový salát se špenátem, quinoa, balkánský sýr a bageta190 Kč
-
7. Kynutý knedlík s jahodami, tvarohem a máslem85 Kč
-
8. Hochmanova domácí zmrzlina85 Kč
-
9. Petit Fours150 Kč
-
10. Čerstvé jahody se zakysanou smetanou a mátou130 Kč
Neděle 2.6.2024
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - KFC – Košťálovo smažené kuře Smažené kuře, zelený chřest, bramborové noky, hrášek a veloute z popcornu320 Kč
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - Zelený chřest v pivním těstíčku, holandská omáčka, kaviár ze pstruha165 Kč
-
Bramboračka s houbami65 Kč
-
Králičí vývar s pečenou zeleninou a kapáním65 Kč
-
1. Hovězí guláš, houskové knedlíky, cibulka190 Kč
-
2. Šunkofleky s cibulovou omáčkou, salát s nakládanou cibulkou180 Kč
-
3. Vegetariánský burger s marinovaným tofu a okurkou, mrkví, koriandrem a cizrnovou majonézou, hranolky200 Kč
-
4. Pečený sumeček, rizoto, nakládaný fenykl a ředkvičky v pomeranči240 Kč
-
5. Hovězí roštěná s grilovanou zeleninou a bordeaux omáčkou280 Kč
-
6. Jahodový salát se špenátem, quinoa, balkánský sýr a bageta190 Kč
-
7. Kynutý knedlík s jahodami, tvarohem a máslem85 Kč
-
8. Hochmanova domácí zmrzlina85 Kč
-
9. Petit Fours150 Kč
-
10. Čerstvé jahody se zakysanou smetanou a mátou130 Kč
Pondělí 3.6.2024
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - Zelený chřest v pivním těstíčku, holandská omáčka, kaviár ze pstruha165 Kč
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - KFC – Košťálovo smažené kuře Smažené kuře, zelený chřest, bramborové noky, hrášek a veloute z popcornu320 Kč
-
Tomatová rybí polévka s krevetami a wakame řasou80 Kč
-
Krémová květáková polévka s pečeným česnekem70 Kč
-
1. Vepřové výpečky, dušené zelí a bramborové knedlíky180 Kč
-
2. Smažený vepřový karbanátek se šťouchanými bramborami a rajčatovým salátem180 Kč
-
3. Roštěná na grilu, uzené bramborové pyré, nakládaná cibulka, smažená kapusta, hořčičná omáčka270 Kč
-
4. Pošírovaná treska v másle, hráškové pyré s citrónovu omáčkou280 Kč
-
5. Pečený "steak" z květáku, pyré z pečených fazolí na másle, chimichurri, hrášek220 Kč
-
6. Jahodový salát se špenátem, quinoa, balkánský sýr a bageta190 Kč
-
7. Kynutý knedlík s jahodami, tvarohem a máslem85 Kč
-
8. Hochmanova domácí zmrlina85 Kč
-
9. Petit Fours150 Kč
-
10. Čerstvé jahody se zakysanou smetanou a mátou130 Kč
Úterý 4.6.2024
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - Zelený chřest v pivním těstíčku, holandská omáčka, kaviár ze pstruha165 Kč
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - KFC – Košťálovo smažené kuře Smažené kuře, zelený chřest, bramborové noky, hrášek a veloute z popcornu320 Kč
-
Tomatová rybí polévka s krevetami a wakame řasou80 Kč
-
Krémová květáková polévka s pečeným česnekem70 Kč
-
1. Vepřové výpečky, dušené zelí a bramborové knedlíky180 Kč
-
2. Smažený vepřový karbanátek se šťouchanými bramborami a rajčatovým salátem180 Kč
-
3. Roštěná na grilu, uzené bramborové pyré, nakládaná cibulka, smažená kapusta, hořčičná omáčka270 Kč
-
4. Pošírovaná treska v másle, hráškové pyré s citrónovu omáčkou280 Kč
-
5. Pečený "steak" z květáku, pyré z pečených fazolí na másle, chimichurri, hrášek220 Kč
-
6. Jahodový salát se špenátem, quinoa, balkánský sýr a bageta190 Kč
-
7. Kynutý knedlík s jahodami, tvarohem a máslem85 Kč
-
8. Hochmanova domácí zmrlina85 Kč
-
9. Petit Fours150 Kč
-
10. Čerstvé jahody se zakysanou smetanou a mátou130 Kč
Středa 5.6.2024
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - Zelený chřest v pivním těstíčku, holandská omáčka, kaviár ze pstruha165 Kč
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - KFC – Košťálovo smažené kuře Smažené kuře, zelený chřest, bramborové noky, hrášek a veloute z popcornu320 Kč
-
Tomatová rybí polévka s krevetami a wakame řasou80 Kč
-
Krémová květáková polévka s pečeným česnekem70 Kč
-
1. Vepřové výpečky, dušené zelí a bramborové knedlíky180 Kč
-
2. Smažený vepřový karbanátek se šťouchanými bramborami a rajčatovým salátem180 Kč
-
3. Roštěná na grilu, uzené bramborové pyré, nakládaná cibulka, smažená kapusta, hořčičná omáčka270 Kč
-
4. Pošírovaná treska v másle, hráškové pyré s citrónovu omáčkou280 Kč
-
5. Pečený "steak" z květáku, pyré z pečených fazolí na másle, chimichurri, hrášek220 Kč
-
6. Jahodový salát se špenátem, quinoa, balkánský sýr a bageta190 Kč
-
7. Kynutý knedlík s jahodami, tvarohem a máslem85 Kč
-
8. Hochmanova domácí zmrlina85 Kč
-
9. Petit Fours150 Kč
-
10. Čerstvé jahody se zakysanou smetanou a mátou130 Kč
Čtvrtek 6.6.2024
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - Zelený chřest v pivním těstíčku, holandská omáčka, kaviár ze pstruha165 Kč
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - KFC – Košťálovo smažené kuře Smažené kuře, zelený chřest, bramborové noky, hrášek a veloute z popcornu320 Kč
-
Tomatová rybí polévka s krevetami a wakame řasou80 Kč
-
Krémová květáková polévka s pečeným česnekem70 Kč
-
1. Vepřové výpečky, dušené zelí a bramborové knedlíky180 Kč
-
2. Smažený vepřový karbanátek se šťouchanými bramborami a rajčatovým salátem180 Kč
-
3. Roštěná na grilu, uzené bramborové pyré, nakládaná cibulka, smažená kapusta, hořčičná omáčka270 Kč
-
4. Pošírovaná treska v másle, hráškové pyré s citrónovu omáčkou280 Kč
-
5. Pečený "steak" z květáku, pyré z pečených fazolí na másle, chimichurri, hrášek220 Kč
-
6. Jahodový salát se špenátem, quinoa, balkánský sýr a bageta190 Kč
-
7. Kynutý knedlík s jahodami, tvarohem a máslem85 Kč
-
8. Hochmanova domácí zmrlina85 Kč
-
9. Petit Fours150 Kč
-
10. Čerstvé jahody se zakysanou smetanou a mátou130 Kč
Pátek 7.6.2024
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - Zelený chřest v pivním těstíčku, holandská omáčka, kaviár ze pstruha165 Kč
-
Šéfkuchar Martin Košťál doporučuje - KFC – Košťálovo smažené kuře Smažené kuře, zelený chřest, bramborové noky, hrášek a veloute z popcornu320 Kč
-
Tomatová rybí polévka s krevetami a wakame řasou80 Kč
-
Krémová květáková polévka s pečeným česnekem70 Kč
-
1. Vepřové výpečky, dušené zelí a bramborové knedlíky180 Kč
-
2. Smažený vepřový karbanátek se šťouchanými bramborami a rajčatovým salátem180 Kč
-
3. Roštěná na grilu, uzené bramborové pyré, nakládaná cibulka, smažená kapusta, hořčičná omáčka270 Kč
-
4. Pošírovaná treska v másle, hráškové pyré s citrónovu omáčkou280 Kč
-
5. Pečený "steak" z květáku, pyré z pečených fazolí na másle, chimichurri, hrášek220 Kč
-
6. Jahodový salát se špenátem, quinoa, balkánský sýr a bageta190 Kč
-
7. Kynutý knedlík s jahodami, tvarohem a máslem85 Kč
-
8. Hochmanova domácí zmrlina85 Kč
-
9. Petit Fours150 Kč
-
10. Čerstvé jahody se zakysanou smetanou a mátou130 Kč