Dnes: 11:00 – 22:00
- Pondělí: 11:00 – 22:00
- Úterý: 11:00 – 22:00
- Středa: 11:00 – 22:00
- Čtvrtek: 11:00 – 22:00
- Pátek: 11:00 – 23:00
- Sobota: 11:00 – 23:00
- Neděle: 11:00 – 22:00
Menu: 11:00 – 15:00
Středa 29.5.2024
-
Polévka: Česneková Speciál se šunkou a vajíčkem, chlebové krutóny /1, 3, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Tortila s grilovanými kuřecími kousky /150 g/, trhanými plátky ledového salátu a Caesar dresinkem /1, 3, 4, 7/
-
2. 2: Pečená domácí panenská sekaná /150 g/ se šťouchaným bramborem s cibulkou a kyselým okurkem /1, 3, 7/
-
3. 3: Sváteční hovězí svíčková na smetaně /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7, 10/ Česká kuchyně
-
4. 4: Byznys menu: Mořská štika /200 g/ zapečená se sýrem a červenou paprikou podávaná s bramborovou kaší /1, 4, 7/
-
5. 5: Pizza: PIZZA PROSCIUTTO FUNGHI / salsa, sýr, šunka, žampióny /1, 3, 6, 7/
Čtvrtek 30.5.2024
-
Polévka: Brokolicová polévka /1, 7/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Flákota z marinované krkovičky na grilu /150 g/ s křenem, hořčicí a šťouchaným brambůrkem /1, 10/ minutková úprava
-
2. 2: Spagetti Carbonára /200g italské spagetti, olivový olej, česnek, vajíčko 1, 3, 7/
-
3. 3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7/ Česká kuchyně
-
4. 4: Byznys menu: Steak s grilovaným norským lososem 150 g/ na hrubozrnné mořské soli podávaný s grilovanou čerstvou zeleninou a vařeným brambůrkem /1, 4/
-
5. 5: Pizza: PIZZA QUARTO FORMAGHI /smetanový základ, čtyři druhy sýrů/ /1, 3, 6, 7/
Pátek 31.5.2024
-
Polévka: Česká bramboračka s lesními hříbky a majoránkou /1/, Ukrajinský hovězí boršč s kapkou smetany /1, 7/
-
1. 1: Pečené kuřecí špalíčky /2 ks/ 500 g/ podávané s bramborovou kaší a kyselým okurkem /1, 7/
-
2. 2: Grilovaný hermelín /100 g/ 1 ks/ podávaný na zeleninovém salátě /trhané plátky ledového salátu, polní okurky a rajčete, sladkokyselý Dip, rozpečený toast/ /1, 3, 7/
-
3. 3: Sváteční hovězí svíčková /150 g/ zdobená brusinkami a podávaná s domácím houskovým knedlíčkem /1, 3, 7/ Česká kuchyně
-
4. 4: Byznys menu: Steak z kuřecího prsíčka /150 g/ podávaný s vajíčkem a fazolovými lusky, šťouchaný brambůrek s cibulkou a slaninou /1, 3/ minutková úprava
-
5. 5: Pizza: PIZZA POSITIANA /salza, sýr, šunka, paprika, niva/ /1, 3, 6, 7/
Sobota 1.6.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 2.6.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 3.6.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.
Úterý 4.6.2024
- Pro tento den nebylo zadáno menu.